🌟 Nieuwe Kroelers zijn weer op voorraad! 🌟

Volg ons op:

Snuggie deken met mouwen!

Snuggie deken met mouwen

Je vraagt jezelf misschien af wat een Kroeler nou eigenlijk is? Een Kroeler is een snuggie deken in de vorm van een oversized hoodie die te verkrijgen is in allerlei leuke prints. Deze snuggie deken voorziet jou van warmte die je van een deken kan verwachten, evenals het comfort van een oversized hoodie. Door de vorm van een hoodie die deze snuggie deken heeft, is hij uitermate geschikt om te dragen wanneer jij dat wilt. Trek ‘m aan en je zult verbaasd zijn over het feit dat deze deken je warmte en comfort van het hoogste niveau biedt. Kan jij niet wachten om je eigen deken van Kroeler te hebben? Bestel ‘m dan snel op onze website!

Een deken dat overal draagbaar is

Wij willen ervoor zorgen dat er leven in de tent komt. In plaats van saaie eentonige patronen hebben wij gekozen dat wij onze snuggie dekens van vrolijke, leuke, kleurrijke en blijmakende prints voorzien. Tijdens de grijze winterdagen in Nederland & België kunnen we wel wat kleur en vrolijkheid gebruiken! Onze snuggie dekens komen daarom in kleur en patroon variaties zoals onder andere onze Sushi en Fruits Kroelers.

Snuggie deken met mouwen

Ben jij iemand die het altijd koud heeft en eigenlijk altijd zijn snuggie deken bij zich wilt hebben? Wees gerust want je bent niet de enige. Wij zijn erachter gekomen dat er heel veel mensen zijn die er hetzelfde over denken als jij. Voor al deze mensen is een Kroeler de perfecte oplossing. Een snuggie deken in combinatie met de vorm van een hoodie die ervoor zorgt dat jij overal je Kroeler bij hebt! Vanaf nu hoef je dus geen nee meer te zeggen als je wordt gevraagd om naar een after te komen, buiten om het kampvuur te zitten, bij mensen Netflixen die het nooit koud hebben en ga zo maar door. Wil jij het nooit meer koud hebben? Ga dan naar onze website en bekijk ons assortiment!

Dé Kroelers

Onze Kroelers zijn gemaakt van het zachte en warme flanellen en sherpa fleece. Wij hebben ervoor gekozen om alleen te werken met materialen die 100% dierproefvrij zijn en zullen dit ook blijven doen. Anno 2021 kunnen we niet meer omkijken naar het dierenleed dat wordt aangedaan en moeten we onze mede aardbewoners beschermen waar we kunnen.

Snuggie deken van Kroeler

Snuggie deken, of heet het toch anders? 

De een noemt het een snuggie deken, de ander een deken met mouwen. Er zijn zoveel manieren om dit product te beschrijven. Wij zijn er echter van overtuigd dat geen van deze benamingen daadwerkelijk beschrijft wat ons product is en doet. Een snuggie deken in een vorm van een hoodie waarin jij lekker kan kroelen en genieten van de warmte die het biedt terwijl je dit in onwijze comfort doet!

Vergeet ook zeker niet dat snuggie deken, plaid met mouwen, hoodie deken en ga zo maar door, niet zo lekker in de mond liggen. Hierdoor is volgens ons de enige echte en meest passende naam: Kroeler!

Bestel je Kroeler direct!

Ben jij overtuigd dat Kroeler je nieuwste maatje kan worden? Twijfel dan niet langer en neem direct een kijkje in ons assortiment. Hier vind je de leukste Kroelers voor zowel volwassenen als voor de kids! 

blanket hoodie