🌟 Nieuwe Kroelers zijn weer op voorraad! 🌟

Volg ons op:

“Onze missie is om jou te voorzien van je nieuwe favoriete warmtebron!”

Op Kroeler.nl vind jij de warmste en meest zachte hoodie dekens met de leukste printjes erop verwerkt. Ben jij óf ken je iemand die het altijd koud heeft? Dan zijn onze Kroelers de ideale oplossing! Op onze site proberen wij zo transparant mogelijk te zijn over onze producten, verzending én onze werkwijze.

Waar het allemaal begon

Doordat we in Nederland altijd wel een warm maatje kunnen gebruiken (wij dus ook!), zijn wij van Kroeler op zoek gegaan naar een oplossing. Nu kwamen wij er al snel achter dat vele een oversized hoodie enorm kunnen waarderen. Dat is in essentie de start van Kroeler.

Naast dat wij jullie willen voorzien van een nieuwe warmtebron, willen wij dat dit zeer snel gebeurd! Door samen te werken met de grootste koeriers, zoals PostNL, kunnen wij enorm snelle levertijden beloven. Wil je hier meer over lezen? Dan verwijzen wij je graag door naar onze (gratis) verzending pagina. Kroeler.nl beschikt over een opslagplaats wat betekent dat er dus GEEN dropshipping van pas komt. Alles wat wij leveren, leveren wij vanuit Nederland.

Over onze Kroelers

Onze Kroelers zijn 100% dierproef vriendelijk gemaakt en bestaan uit de meest comfortabele stoffen. Zo is de binnenkant voorzien van de bekende sherpa-fleece. Dit stof zorgt ervoor dat onze Kroeler súper zacht aanvoelt, maar ook dat de warmte wordt vastgehouden.
Onze Kroelers kun je eigenlijk zien als jouw maatje die jij (bijna) overal mee naartoe kunt nemen. Hoe lekker moet het zijn om met een van onze Kroelers ‘s nachts te genieten van de sterren op het strand, of op een wat minder avontuurlijke plek: op de bank thuis!

Ideeën voor een nieuw design?

Denk jij graag mee of heb je spontaan een super goed idee voor een nieuw design? Laat het ons dan direct weten! Wij horen graag wat voor designs jullie missen in ons assortiment. Kom jij met een prachtig voorstel wat ons ook goed klinkt? Dan gaan we dit onderzoeken en mochten er hier meer mensen vraag naar hebben, dan kan het zomaar eens gebeuren dat jouw design op onze Kroelers komt te staan!

Contact

Wil jij graag je ideeën wisselen, heb je een ander voorstel óf heb je simpelweg een vraag over Kroeler.nl? Dan verwijzen wij je graag door naar onze contact pagina.

Bestel je Kroeler direct!

Ben jij overtuigd dat Kroeler je nieuwste maatje kan worden? Twijfel dan niet langer en neem direct een kijkje in ons assortiment. Hier vind je de leukste Kroelers voor zowel volwassenen als voor de kids! 

blanket hoodie

Onze nieuwsbrief

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden van de leukste nieuwtjes en eventuele kortingen? Schrijf je dan direct in voor de nieuwsbrief en blijf up to date met de laatste nieuwtjes! 

100%
Kroelgarantie

100%
Klanttevredenheid

Gratis & snelle
verzending

Veilig betalen
via iDEAL

deken-met-mouwen_ead77da9-085f-4a9d-8437-c82a47605dac_1024x1024@2x trans