🌟 Nieuwe Kroelers zijn weer op voorraad! 🌟

Volg ons op:

Deken Trui bestellen bij Kroeler.nl!

Snuggie deken met mouwen

Ben jij op zoek naar dé oplossing om de kou te trotseren? Met de deken trui van Kroeler weet je gegarandeerd dat je goed zit. Je kiest namelijk voor de meest ultieme combinatie: comfortabel & zacht! Onze deken trui wordt van súper zachte flanellen fleece én de nodige warme sherpa-fleece gemaakt. Een combinatie dat ervoor zorgt dat jij er op ieder moment lekker warmpjes bij zit. Benieuwd welke deken trui het beste bij jou past, neem dan gerust een kijkje in ons assortiment.

Wat maakt dit nou zó ideaal?

Iedereen ervaart wel eens het moment waarop je zou willen dat je je deken overal mee naar toe kon nemen. Tenminste wij bij Kroeler herkennen dit wel allemaal! De deken trui van Kroeler trek je dan ook gemakkelijk aan en kun je daadwerkelijk overal mee naartoe nemen. Denk bijvoorbeeld aan de avonden op de camping waar je heerlijk buiten aan het genieten bent van de natuur, of juist tijdens het bankhangen thuis op de bank.

Maar wat zijn onze Kroelers en hoe worden ze nou eigenlijk genoemd? Nou, wij zijn erachter gekomen dat er vele verschillende manieren zijn om onze Kroelers te omschrijven. Ze worden vaak als hoodie deken, blanket hoodie, deken met mouwen en trui dekens genoemd. Wij vinden een trui deken het meest passende, maar aangezien we onze producten in zowel Nederland als België aanbieden, noemen wij ze in onze shop de ‘hoodie deken’.

Deken trui van de hóógste kwaliteit

Omdat wij bij Kroeler vertrouwen hebben in onze producten, bieden wij onze klanten een 30 dagen ‘no-questions-asked’ retourbeleid aan. Verder hebben we de kwaliteit te danken aan een productie dat 100% diervriendelijk is, wel zo fijn dus! Zo kun je heerlijk genieten van een trui deken van meest warme sherpa-fleece en tegelijkertijd van de zachte flanellen fleece aan de buitenkant. Heerlijk Kroelen als je het ons vraagt.

Wanneer je in ons assortiment kijkt, zie je ook onze leuke printjes terug. Dit zorgt ervoor dat je ook buitenshuis kunt genieten van onze Kroelers. Wij garanderen je dat je hier leuke reacties op krijgt! Ben jij toevallig een échte fan van festivals? Denk er dan eens aan om je super snel op te warmen in een van onze Kroelers! Ideaal toch?

Meer informatie

Bij Kroeler kun je een snelle verzending, reactie en eventuele verdere afhandeling verwachten. Zo leveren wij iedere deken trui binnen Nederland met 1 tot 2 werkdagen. Bij de Belgische bestellingen duurt dit 2 tot 3 werkdagen. Zo kun je onze trui deken snel verwachten en genieten van de heerlijke warmte!
Bij Kroeler onderscheiden wij ons door krachtige customer support te bieden én door te luisteren naar onze klanten. Mocht jij een idee, een vraag en/of een opmerking hebben? Dan staan wij je graag te woord!

Snuggie deken van Kroeler

Deken met mouwen, of heet het toch anders? 

Ons product heeft verschillende variaties als het om de naam gaat, denk hierbij aan onder andere een fleece deken met mouwen, blanket hoodiehoodie deken, plaid met mouwen, comfy trui deken, pluche deken hoodie en zo kunnen we nog wel even door… Voor ons gevoel moet een product een naam hebben die perfect past bij de eigenschappen van het product en lekker in de mond liggen en zo zijn wij gekomen bij de naam Kroeler! Want waar is dit “deken met mouwen” voor gemaakt? Om lekker in te kroelen en te genieten van de super zachte stof terwijl je heerlijk warm blijft.

Wil jij direct een deken met mouwen bestellen, maar heb je toch nog enkele vragen of opmerkingen? Neem dan hier contact met ons op!

Bestel je Kroeler direct!

Ben jij overtuigd dat Kroeler je nieuwste maatje kan worden? Twijfel dan niet langer en neem direct een kijkje in ons assortiment. Hier vind je de leukste Kroelers voor zowel volwassenen als voor de kids! 

blanket hoodie