🌟 Nieuwe Kroelers zijn weer op voorraad! 🌟

Volg ons op:

Deken met mouwen van Kroeler online bestellen!

hoodie deken: gelige fruitjes

Een deken met mouwen van Kroeler… Wat is dit eigenlijk? Een Kroeler is een super warme én zachte deken met mouwen die komen in de leukste soorten ontwerpen. Het bied je de nodige warmte aan van een deken, maar brengt het comfort mee van een oversized hoodie. Doordat we wat op de lengte hebben bespaard zijn onze Kroelers pérfect om te dragen wanneer je maar wilt. Je hoeft namelijk niet een daadwerkelijke deken met je mee te sjouwen, maar je kunt jezelf er wel helemaal in verstoppen wanneer je dat wilt! Benieuwd welke deken met mouwen het beste bij je past? Bekijk dan ons assortiment.

De leukste designs

Door onze leuke designs kun je je fleece deken met mouwen overal dragen waar je maar wilt. En wat is er nou fijner dan het constant lekker warm te hebben? Je nieuwe warmtebron is voorzien van de super zachte flanellen fleece aan de buitenkant, en de binnen voering is van het warme sherpa-fleece stoffen geproduceerd. Samen zorgen deze twee stoffen voor het nodige comfort en hoeft geen enkele koukleum zich meer zorgen te maken.

Bij Kroeler willen wij jullie continu voorzien van de leukste dekens met mouwen en daarbij kunnen wij je hulp goed gebruiken! Heb jij nog een uitstekend idee? Dan horen wij dit uiteraard graag, en wie weet staat er in de (nabije)toekomst een deken met mouwen op onze website met jouw printje erop!

Onze kroelers – je nieuwe partner in crime

Ken je de koude winterdagen of de frisse zomeravonden waar je graag een dekentje om je heen had gewild? Toch pakken we dan niet snel dat dekentje erbij omdat dat niet prettig loopt én dat andere wellicht vreemd opkijken… Laat onze Kroelers dit probleem nou eens voor eens en altijd tackelen. Doordat de Kroeler een deken met mouwen in een vorm van een hoodie is, hoef je je nooit meer te verantwoorden waarom je altijd je deken bij je hebt én heb jij het altijd heerlijk warm!

De Kroeler is gemaakt van het allerzachtste en warme flanellen en sherpa fleece. De materialen van de Kroeler zijn 100% diervriendelijk en dit zullen ze ook blijven! Wij vinden het uiterst belangrijk dat terwijl jij geniet van je nieuwe favoriete deken (met mouwen), er geen dierenleed is aangedaan!

Deken met mouwen Sushi

Deken met mouwen, of heet het toch anders? 

Ons product heeft verschillende variaties als het om de naam gaat, denk hierbij aan onder andere een fleece deken met mouwen, blanket hoodiehoodie deken, plaid met mouwen, comfy trui deken, pluche deken hoodie en zo kunnen we nog wel even door… Voor ons gevoel moet een product een naam hebben die perfect past bij de eigenschappen van het product en lekker in de mond liggen en zo zijn wij gekomen bij de naam Kroeler! Want waar is dit “deken met mouwen” voor gemaakt? Om lekker in te kroelen en te genieten van de super zachte stof terwijl je heerlijk warm blijft.

Wil jij direct een deken met mouwen bestellen, maar heb je toch nog enkele vragen of opmerkingen? Neem dan hier contact met ons op!

Bestel je Kroeler direct!

Ben jij overtuigd dat Kroeler je nieuwste maatje kan worden? Twijfel dan niet langer en neem direct een kijkje in ons assortiment. Hier vind je de leukste Kroelers voor zowel volwassenen als voor de kids! 

blanket hoodie

Onze nieuwsbrief

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden van de leukste nieuwtjes en eventuele kortingen? Schrijf je dan direct in voor de nieuwsbrief en blijf up to date met de laatste nieuwtjes! 

100%
Kroelgarantie

100%
Klanttevredenheid

Gratis & snelle
verzending

Veilig betalen
via iDEAL

deken-met-mouwen_ead77da9-085f-4a9d-8437-c82a47605dac_1024x1024@2x trans