🌟 Nieuwe Kroelers zijn weer op voorraad! 🌟

Volg ons op:

Blanket hoodie van Kroeler bestellen?

blanket hoodie

Een blanket hoodie van Kroeler? Ben jij op zoek naar een super zachte en warme deken dat comfortabel met je meebeweegt? Dan ben je bij Kroeler aan het juiste adres! Maar wat is een Kroeler eigenlijk? Dit is een zogenaamde blanket hoodie dat gemaakt wordt van sherpa-fleece zodat jij het nóóit meer koud hoeft te hebben. Je geniet namelijk van de warmte alsof het een deken is, maar tegelijkertijd ook van de comfort doordat het een oversized hoodie is! We hebben ervoor gekozen om onze blanket hoodie wat korter te maken dan dat van een échte deken. Dit zorgt er namelijk voor dat je lekker rond kunt lopen zonder dat je bang hoeft te zijn om over je eigen stof heen te struikelen!

De blanket hoodie is perfect voor…

De blanket hoodie is pérfect om te gebruiken tijdens de koude herfst- én winterdagen, maar vergeet ook de frisse zomeravonden niet! Daar waar je een deken normaliter met moet sjouwen, heb je met onze Kroeler nergens last van. Doordat het een oversized hoodie is draag je het gewoon lekker. Ondanks dat het geen lange dekens zijn, kun jij je er toch helemaal in verstoppen mocht dit je wens zijn.

What about the looks?

Ook hechten wij veel waarde aan de ‘looks’. Hierdoor vragen wij continu aan onze klanten wat ze van onze designs vinden én of ze eventueel nog ideeën hebben. Mocht je toevallig een super leuk idee hebben voor onze volgende blanket hoodie? Laat dan direct van je horen! De sprekende designs zorgen er namelijk voor dat je dit over kunt dragen. En laten we nou eens eerlijk zijn… Wie wilt er nu niet constant een fijn kroelmaatje om zich heen hebben? Daar weten wij het antwoord wel op. Doordat je nieuwe warmtebron is voorzien van sherpa-fleece, raak jij geen warmte meer kwijt en creëer je een ‘bol’ van warmte.

Je nieuwe favoriete warmtebron

Ben je, of ken je een échte koukleum? Die ongeacht het seizoen bibbert van de kou? De hoodie blanket is je uitverkorene maatje, je true partner in crime, je Johnny of Clyde… je begrijpt ons punt. Ongeacht of je in een slechte of een goede bui bent, de blanket hoodie van Kroeler is er altijd voor je en doet exact wat je van het verwacht: jou warm houden! We hebben het ook al eerder aangegeven, maar doordat de blanket hoodie in de vorm van een oversized hoodie komt, hoef jij je nooit meer te verantwoorden waarom je een deken bij je draagt. Sterker nog, vele zullen jaloers zijn en vragen hoe je aan deze lifehack komt!

100% diervriendelijk

Tevens zijn onze Kroelers geproduceerd met een 100% diervriendelijk beleid. Dit betekent dat er geen enkel dier heeft geleid tijdens de productie van ons product. Verder doen wij ons uiterste best om steeds meer en meer bij te dragen aan een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Dit is mede de reden dat onze ‘hoofd bezorger’ DPD is. Voor meer informatie over het milieu beleid bij DPD, klik dan hier.

Waarom wordt het ook ‘blanket hoodie’ genoemd?

Wanneer je door de online landschappen aan het surfen bent in de branche van de blanket hoodie, kom je er al snel achter dat er meerdere namen gebruikt worden. Zo worden onze Kroelers ook wel eens:

Zelfs bij Kroeler weten wij nog niet exact hoe wij onze producten nu echt moeten noemen… Benieuwd welke blanket hoodie het beste bij jou past? Bekijk dan hier ons assortiment! Of heb je enkele vragen en/of opmerkingen? Twijfel dan niet om direct contact met ons op te nemen. Team Kroeler staat je graag te woord!

Hoodie deken: Sushi

Waar ga jij voor?

Benieuwd welke blanket hoodie het beste bij jou past? Bekijk dan hier ons assortiment! Of heb je enkele vragen en/of opmerkingen? Twijfel dan niet om direct contact met ons op te nemen. Team Kroeler staat je graag te woord!

Bestel je Kroeler direct!

Ben jij overtuigd dat Kroeler je nieuwste maatje kan worden? Twijfel dan niet langer en neem direct een kijkje in ons assortiment. Hier vind je de leukste Kroelers voor zowel volwassenen als voor de kids! 

blanket hoodie

Onze nieuwsbrief

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden van de leukste nieuwtjes en eventuele kortingen? Schrijf je dan direct in voor de nieuwsbrief en blijf up to date met de laatste nieuwtjes! 

100%
Kroelgarantie

100%
Klanttevredenheid

Gratis & snelle
verzending

Veilig betalen
via iDEAL

deken-met-mouwen_ead77da9-085f-4a9d-8437-c82a47605dac_1024x1024@2x trans